thank you

måndar är alltid så oändligt långa. Idag var om möljligt ännu längre. Trots att det började bra, på hkn. Då jag faktiskt klarade matlagningen hyfsat bra, och jag tror faktiskt att hon sa; ja du har ju jobbat så snabbt och bra idag. Ne, tänkte jag. Sa hon seriöst det? ;o Jag trodde inte hon kunde ge beröm.

En sak som är lite komiskt med henne, är att hon sagt till någon lärare att hon trodde vi spelade dumma, och att vi inte förstod. Bara för att hon var ny och att vi skulle få slappa. Nej, så dåliga är vi  tydligen!

två timmars hål som vanligt på måndagar, for hem, chillade, hämtade moppen. Efter skolan körde jag och Ida till stan för lite shopping och fixning av praoplats.
Men tro fan att jag råkade låsa in nyckeln i sadeln när jag tagit ut väskan ;O Tack vare lite armstyrka (lite) fick jag upp litegrann på ena sidan, och lyckades tillslut lirka ut nyckeln. (y)

Det blev ett par skor, leggings, och praoa på JC.

nä, nu ska jag fixa mitt nerladdningsprogramms humörsvängningar!
Och Ida borde lära sig trafikreglerna ;)

puss

I dont wanna forget how your voice sounds

shit så fort denhär helgen gick, redan söndag, och min faster och anders är här för att gratta min syster.
Tråkar på hög nivå

Igårkväll blev det iallafall att fara till jessica, där vi mest satt i hennes brorsas stuga med varsin dator, såg lite film, och satt vid köksbordet och åt vindruvor.
Ikväll blir det nog att vara med alle, bara ta det lugnt.

fan vad tråkig jag har blivit med att blogga nu, måste ta och skärpa mig riktigt ordentligt.

Börjar oroa mig lite smått för att laga mat imårn på hkn. Vet inte om jag bara inbillar mig ,eller om hon verkligen tycker extra dåligt om mig. Jag gör väl inget för att hon ska ändra åsikt heller... :'')

puss

*

lördag, och kom just hem från min moster där vi har firat min kusin och min syster. Nu funderar jag på vad jag ska göra ikväll. Har ingen jävla aning än så länge. Men alltid blir det väl nått. Hoppas jag =)



pusss

just how much you got me going insane

fredag, och äntligen helg.

idag har jag varit på stan och ätit med familjen, sedan och handlade en sväng. Efter det kom anton :) Nu har han just farit, så jag har inte så mycket att göra.
Lägger upp nå bilder sen igår.





och en riktig stekarbild från ikväll ;)


puss



On the days I can't se your eyes, I don't want to open mine.
On the days I can't see your smile. I'd rather sit and wait the wail,
for the days I know you'll be near. Cause one day without you isn't fair.
But the days I can hear your voice, I'm left without a choice

torsdag

äntligen är terränglöpningen gjord. fan va skönt (y)
tjejkväll ikväll, brukar väl inte bli nå shoppning, mest bara att träffa folk.
Snart kommer Jessica och hämtar mig, så det blev en kort blogg.

puss!

§

*

det finns en sak som jag hatar med mig själv, mer än allt annat.


the more I get, the more I want

onsdag, och rätt så slapp dag som vanligt. Började med prisutdelning av skoljoggen, där de flesta lärarna ansträngt sig ordentligt för att göra en riktigt OS känsla, som årets tema var. Jävlat sämst var våran hk lärare, (nejnej, inte partisk) som sprang med nån sorts långt tomtebloss och tände "OS-facklan"
Jag och Sanna vann åtminstonde i en "gren" typ, tipsrundafrågor.
Anders Åström fick många nya mobilnummer iallafall

 




Sen hade vi ju då sol, och idrott eftersom jag har det på elevensval denhär terminen. Idag hade vi beeptest, och efter det fick vi göra vad vi ville. Så jag spelade pingis med Jonsson, (y)

efter skolan for jag hem, och hämtade syrran på skolan. Där hade hon berättat för alla sina kompisar och lärare att hennes storasyster skulle komma och hämta henne med sin röda moped :'')


inte så ny bild. Men det är min syster och jag :)

nej, nu ska jag kolla en snabbis på engelskan (kanske) och sen vara med alle :)

puss,

^o)

rätt så vanlig dag idag. hade orientering för typ .. fjärde gången på idrotten i höst. Och äntligen gick det åtminstode rätt bra. Efter det for jag hem och duschade, och åt. Sen kommer anton :)

vet inte riktigt vad jag ska skriva förnått idag.
Har iallafall kommit fram till att bild & slöjd är dom värsta ämnena jag vet. Det har jag iofs misstänkt ganska länge. Också hk ligger ganska långt uppe på listan. Hon tror typ att vi vet allt redan.
Mer fel kan man inte ha.

nej, nu ska jag fortsätta att spela bubble shooter och bloons medan jag väntar på anton ;D (y)

puss

aldrig nöjd

blev väckt halv sju imårse. Syrran skulle grattas, och hon tar grymt mycket mer tid på sig på morgonen. nåja, gick och lade mig sen igen.
grattis iallafall syrran, som fyller 8. Och Jennie ,som fyller 26 ;)

Hade bara två lektioner idag av nån anledning, så jag for hem, och for till stan. var grymt sugen på att shoppa! Dock han det mesta gå över innan jag var i stan. Blev iallafall ett par jeans, en klänning, ett par chinos, en t-shirt, en kofta och lite underkläder. :)) känns konstigt att klockan bara är halv4, men skönt.
Ska väl ta och göra min nån sorts middag snart, och sen vet jag inte riktigt vad det blir.
typ se csi :'')

hadebraa , puss !


don't wanna se your face, you better disappear

jää, det känns som att det är lördag idag. Vilket inte är särskilt bra med tanke på att det är söndag!

somnade rätt tidigt igår, så vaknade rätt tidigt också. Tog en promenad, och en lång dusch. Snart ska jag nog gå och få mamma till att skynda på maten.
ikväll, fara till anton
:)

hade som inget att skriva idag kände jag ,

puss

katy perry - you're so gay

I hope you hang yourself with your h&m scarf

I'm so mean cause I cannot get you outta my head,
I'm so angry cause you rather my space instead.
I can't believe I fell in love.

You're so gay, and you don't even like boys


goda dagars magi

ja, igår och idag har jag som jag tidigare har skrivit, jobbat.
Igår när jag hade slutat, vid 23.30 for jag och Jessica hem till henne och vi såg lite på tv. Kom bara ihåg en av skämten som jag hade tänkt komma ihåg, men det är soo min humor;

har du sett där uppe, där det är tänt? Där har jag släckt
fantastiskt klockren

inga förväntningar överhuvudtaget på denna kväll.

puss


watching the stars

idag har vi då haft den årliga skoljoggen. Hann inte med att komma på någon bra utklädning, så jag och Sanna gick som tidigare år och gjorde tips12an och gissade på godisburken. Vet iallafall att vi hade alla rätt (y)
På vägen var det många som stannade och gjorde sig lustig över min katt som hade klättrat upp i en sånhära elledningsstolpe som vi har på gården.



  
Anna Risberg as Usain Bolt

hade tänkt plugga ikväll, men. Det blev inte mycket av det. Blir nog snarare se idol, vem kan slå filip och fredrik, och sedan en tidig kväll, eftersom jag jobbar
fredag, 16-22-30 ,
lördag 09.30-16.00


puss



(y)

känns som att jag har gjort riktigt mycket idag. Kanske man kan dra slutsatsen att jag inte brukar göra så mycket i vanliga fall men,, hade iallafall sovmorgon till halv tio (y) sedan slutade vi kvart över två.
När jag kom hem började jag kolla igenom so:n, eftersom vi har prov på fredag, och jag inte förstår så värst mycket av det överhuvudtaget.
Efter att jag hade ätit for jag ut och orintera. Ja, det är sant. Fick en karta och tog en kompass hemifrån och for iväg. Måste säga att det faktisk gick ganska bra =) När jag kom hem var klockan bara halv 7. Det var riktigt skönt. Alldelens snart börjar idol, så det blir det väl att se. Det är ju programmen som är nu som är roliga att se!




 åsså var det skoljoggen imårn. Vi som skulle spexa till oss riktigt iår med utklädningen, åsså blev temat "OS"...
Det bästa jag har hört hittils var ett påhitt av en lärare. Att Jessica (som tävlingsspringer det hela) skulle vara Susanna Kallur, och springa med en häck som hon hoppar över i målgången. Skulle ju iallafall inte finnas nån chans att hon inte vann, inte för jag tvekar en sekund på hennes Etiopiska ådra, -men tävlande i klass flickor åk. 9. är väl inte den populäraste!
Det var som sagt det bästa förslag jag har hört hittils

puss

tisdag,

gooode så seg dag idag. (N)
på no:n var iaf våran gamla lärare John med, och han sa åt Tony att jag inte skulle vara med på dissikeringen. tack!
dock har den nog blivit framflyttad eftersom jag fick ett sms av Anna där det stod att det inte blev någon No imårn. (Y)
Så då blir det sovmorgon imårn till 9.35.

Igår var jag ju då och såg hockey med Ida, hur det gick är inte intressant. Kom på att att känslan stiga-in-i-en-varm-bil-när-man-fryser är rätt angemän

Snart träning.
tror faktist inte att ja nån gång har tyckt att fotboll har varit riktigt kul. Kanske redan har spelat sista matchen med laget. Då känns det grymt onödigt att fara och träna med damerna. Jag vill ju inte ens. Enda anledningen till att jag har spelat är nog att det har varit en självklarhet så länge. far hellre och springer själv isf.




pussss

jag ändra mig

jag hoppas att jag orienterar bort mig ordentligt på tisdag.
Iallafall så pass mycket att jag missar dissikeringen på onsdagsmorgonen
 



15/9

skönt att slippa svenskan idag (y) eller, en timmas läsning på valfri plats är ju ungefär samma sak som att sluta. Måste säga att jag verkligen inte gillar våran nya lärare i hk. Man blir ju psyyyk av hon.
ikväll blir det nog inget annat än att kolla på hockey med Ida :)

tråkig blogg, ja. Måste ta lite roliga bilder att lägga upp!

puss


playing with fire





jäää, jag är ironisk





var bara tvungen ^^


nothing feels right when I'm not with you

sitter och tänker på vad jag ska skriva om när det kommer en geting och sätter sig bredvid mig på skrivbordet. Jag kommer då osökt att tänka på vad Jakob sa igår, att bin och getingar är snälla egentligen, för de sa dom i bee movie.
Då blir nästa fråga, är den verkligen verklighetsbaserad?
Nåja, jag börjar faktiskt vara lite rädd för den sällskapliga geting som nu kryper omkring på datorn.



har ännu inga planer för dagen, kan hända att jag far och solar. Kanske inte, rätt skönt när mamma och pappa är lite smått bakis, för då bryr dom sig inte om att jag inte göra något :'')

Har redan börjat fasa för på tidag.
orientering
finns ingenting jag är så dålig på som att hitta.
Behöver inte ens säga hur det gick i torsdags när vi hade det.


puss

Leona Lewis - Forgive Me

sorry, dålig uppdatering hära märker jag. Kan dock möjligtvis ha något att göra med att jag för ovanlighetens skull knappt rört datorn dom senaste dagarna.
En kort sammanfattning av vad jag gjort då,
torsdag, match mot lira. Fick spela stötande, något som jag aldrig spelat förut så det gick åt helvete. Det blev 1-1
fredag, var hos anton , vi var till jävre en sväng. Inte så mycket annat

idag, sov länge för att vara jag. klev upp strax innan 12 ,då frågade mamma om jag ville spela med div4 kl1. Men de ville ja it, så jag åt frukost istället och for med Sanna och tittade på matchen. Dom vann med 3-1.
Sen for vi till Sanna, såg mer fotboll, fast dock på tv. Kvällen har varit lugn, varit hemma hos mig och mest chillat.

puss


    
steek ;)

"he's my friend, that's nothing"

onsdag, och kom just hem från fysträningen. Det blev dock inte en särskilt fysisk fysträning så att säga. Eftersom vi jämt brukar ha träningarna på eljuspåret for jag ju dit, och där satt jag. Och ingen kom. Så då satt jag där ett tag till. När klockar var ungefär två minuter i sju insåg jag att ingen skulle komma, så jag for till kyrkplan. Där blev dom inte så glada över att jag kom, eftersom dom skulle farit till kyrkplan och sett match om ingen mer kom x) hehe ..! vi tränade i kanske . en halvtimma, sen for dom ändå på matchen.
Ska nog inte göra värst mycket ikväll, bara chilla och kanske kolla på engelskan.

puss


så alla vet, vi kommer dö imorgon

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under

där kan ni läsa mer utförligt om hur ,^^

if you just text it, I'll delete it

äntligen beställt en ny mobil (y)


kanske inte den nyaste, men med gps ;) bra för mig (y)

 

inte gjort så mycket idag, bara skola.
ikväll: vara med anton :)

puss

8/9

så var det måndag igen.
Ovanligt tung måndag för endel
det var skönt att komma hem



annars funkar de gode bra ,och idag blev en ganska soft skoldag av fel anledning. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kanske med någon, fårse :)

puss

söndag ,

igår blev de inge fotboll nä, det blev lillpite på nå lan istället.
mest för Jessicas skull :)



idag har inte gjort värst mycket, städat lite och sådär.
ikväll: träning + möte, där vi ska prata om avslutningen typ! =)

anton
puss



btw. tror inte du läser min blogg, men hursomhelst;
VÄX UPP

puss

lördag idag, och det är fantastiskt bra.
Varit på stan med Jessica, blev bara nå saker som jag knappt minns. (troligtvis behövde jag dem inte) Sedan for vi hem, och jag for till stan igen för att äta med mamma och syrran!
Ikväll blir det förhoppningsvis fotboll, (y)

puss

сегодня вечером

freeedag , skönt! Lång vecka..

Glömde uppdatera igår, men då blev det en sväng på stan =)
Idag, skola. Ganska slappt egentligen. Mest film. Dock var det omfotografering av elevrådskortet.. -.-  det vi hade tagit först hade varit grymt kul. Nu blev det mest bara vanligt, dock hade vi en skylt, som hade blivit kvarlämnad för att dom inte fick ha den för deras lärare, så den tog vi! Det står då "man får va som man är när man inte blev som man skulle" Det roliga med det var ju att vi var sådär eftersom kortet inte blev som det skulle. Men det lär ju ingen fatta.

Sälja mjukkaka varje vecka hela året, nä säj ja. He låt fan inge bra.

Soryy , att ja inte har så mycket roliga bilder, men eftersom min nuvarande mobil inte har kamera har jag inga nya bilder.

ikväll, fara till pitsund :)

men om, det bara blir så ?
puss


hon ska vilja vad jag vill, för vill jag så vill hon

ja trodde att det hade lagt av med att regna?

ganska soft dag idag ändå, inget att göra på sol som vanligt. Två lektioner med att bara chilla, smsa, lyssna på musik, och köpa polkagrisar av Jessica ;)
På svenskan var våran lärare mest frånvarande, så  våran grupp pratade mest om klassfesten innan sommaren , xD

Grymt mycket jävla hosta nu bara, sen kanske jag kan få bli frisk?

puss

how will I know who you are?

tisdag, skolkatalogsfotografering. Först med klassen, uppklädda var temat. hm, får se hur det tar sig i svartvitt.
Efter det var det med elevrådet. eftersom vi representerar sjulnässkolan fanns inget annat tema att välja än emo. Sagt och gjort. Blev dock förvånad över att vi fick ha med oss saxar på kortet.



känner du inte mig, så säger jag bara.
Neeej, jag är inte emo på riktigt ^^

pusss,

deja vû

måndagar. Den där första dagen på en ny vecka. Helgen har just slutat, och man har fem långa dagar kvar innan det blir helg igen. Måndagar är nog ingens favoritdagar.
Däremot är själva skoldagen måndag rätt angenäm. tyska och hk. sen hål i två timmar (perfekt att gå hem och äta/chilla innan) so:n och svenska. Just idag bakade vi kladdkaka på hk:n vilket inte är särskit jobbigt, och på so:n ska vi bara lyssna på redovsningar (iallafall jag, eftersom våran grupp redovisade innan sommarlovet)

Efter det blir det halv4 bussen till stan. Inte med moped som jag hade tänkt, vilket känns ganska bra eftersom. Ja, det är helt sant. Och lite pinsamt. Men nej, jag har aldrig kört själv till stan, så nej. Jag skulle förmodligen inte hitta på första försöket. Hursomhelst blir det att äta och sen på bio. Se mamma mia igen, så grymt bra var den faktiskt :)




deja vû.
När det känns som man varit med om samma sak förut.

RSS 2.0