^^,

match idag, mot älvdalen som jag nämde i förra inlägget. Det visade sig ligga någonstans utanför Boden.
 Vi kom dit med tolv spelare, varav en skadade sig. Så vi spelade i princip hela matchen utan avbytare. Dessutom fick sig bäckis en 10 minuters utvisning också.
Resultatet speglar inte matchen. Det slutade 1-4. Som deras ledare sa efter matchen;
"hade ni fått in några av era chanser hade matchen kunnat sluta hur som helst"

glömde kanske säga att jag inte spelade. Det var inte alltför roligt att sitta på bänken och slöa medans dom andra fick springa sig slut och lite till.

  

skulle säkert ta kort på när vi höll på att göra mål. Som vanligt fick jag inte upp kameran i tid.


men vad vill pixbox än?


smsa!

Lördag, jobb 12-18. Snorig, och min röst är bortom all räddning just nu. I Kassan på jobbet såg man ibland folks överdrivna försök till att lite diskret hålla sig för skratt när jag knivade till. nåja, har väl roa någon iallafall :)

 match imårn, i Älvdalen. Vet inte om det finns något ställe som heter så, men alla som känner mig vet att jag hur som helst inte har nån aning om vars man kommer ifrån om man spelar i Älvdalen United. Vill hemskt gärna vara med, speciellt när  vi är så lite folk imårn, menmen. Hoppas bara att man kan vara med på de två återstående matcherna!

och vad vill pixbox?
Nej, trots allt är det en lördagkväll. Det duger inte att sitta kvar här nå mycket längre ,
puss

ajdå..,

första veckan är äntligen slut. Även om det mer känns som en måndag än fredag för mig, eftersom jag spenderade hela dagen i sängen igår. Måste säga att det inte blev ett dugg bättre, så då var det ju likest att fara på skolan idag. Ganska skön dag idag ändå, ett elevråd med fika lite väl passande just på mattelektionen, och ett besök på so:n av syven. Första tyskalektionen idag också, så där gjorde vi inte alltför mycket.
Ikväll blir förmodligen en ganska lugn kväll, kanske följa med Jessica var det då var hon skulle.
Jobb imårn 12-18 tror jag.

nej, nu ska jag skynda på middagen lite.
puss.

dagens sanning

"mentalt instabil"


say no more,


life's too short to make trouble out of small things..

skulle vara grymt tråkigt att läsa om jag skulle skriva vad jag gjort idag.
Men eftersom jag inte har något annat att skriva, kan jag berätta att jag vaknade 8 först, men somnade om till 12. Därefter såg jag två filmer; en som hette nå om nån bill, och den andra hette typ, definitely, maby. Ingen av dom var en riktigt höjdare, men vi säger som Benjamin. 4/5 toasters.
Kvällen blir lugn, dator. Sen Hells kitchen, mm .. längtar nästan redan. Mamma tycker han är lite väl elak, men inte jag. Dom förtjänar det så jävla dåliga som dom är.




helt klart 5/5 toasters




.. it is better this way. Close my ears when words come flying out, I've heard them all before
With just a lot of hope flushing down the drain, it is better this way .
I tried and then some more. Instead of dragging the both of us down
Divide separate ways It's never easy this way, it's never easy this way


We'll regret it someday,


en händelse idag som dock lockade fram ett litet skratt var när Sanna skulle berätta om en grej på rix morgonzoo. Hon skrev då, hjärt.

hahahaha ..
hon menade altså Gert.
Vet nog ingen lika dålig som henne , :)

can't be your superman

tre dagar i skolan, och jag är redan jävlat spyless. Idag var väl menat att vara en rolig dag. Mest för att sjuorna skulle "lära känna annat folk än i sin egen klass, och se att niorna inte är så farliga" tss.
Vårat lag kom iaf tvåa.

Och vi fick iaf sluta tidigare (y)
Ändå lite småsur på allt, vet inte varför. Kan bero på att jag inte känner mig helt hundra men, världen är alldelens för liten just nu. Eller världen, så mycket behöver jag inte ta i. Piteå är alldelens förlitet.
Dessutom har jag plåtslagare på besök, så i hela huset hörs för tillfället massa 'dunk-dunk, plonk' irriterande, ja.
träning iväll, men ska inte dit. lite skönt, men är ju inte så pigg så kan ju ändå inte göra något annat.

Dessutom vet jag att jag har varit tråkig med bilder, men så länge jag inte har mobil med kamera blir det inte så mycket kort. Håll ut., det kommer.

pusss

you know me too well

Igår ,måndag. första skoldagen. Fick dock sluta tolv, så jag och Ida drog till stan för en fika och lite snack. Kändes som att det fortfarande var sommarlov. Efter det for vi hem, och jag och Jessica hamnade i svensbyn hos Martin med hela svensbygänget.^^ Där blev vi inte alltför länge, vilket var bra eftersom jag hade feber när jag kom hem tydligen.

jadå, då har skolan börjat om. på riktigt nu, kändes inte så igår men.
Dessutom fick vi en ny i klassen igår, ingen visste om något ,inte ens våra metorer. De flesta fick en smärre shock. Speciellt eftersom Fredrik nyss dumförklarat rekorn som pratat med honom om den nya eleven som varit och hälsat på.
xD

tråkig kväll ikväll, så smsa på. ^^

sorry,


kalixbor, nästan värre än bölebor

faan va skönt, 6-2 mot serieledarna ;) HAHHA , kan inte fatta hur vi kan vara så jävla kassa ibland, och värsta bra ibland? jaja, skönt var det iallafall! =)
Nu sitter man och letar febrilt efter en mobil ,vill köpa den så snart som möljigt så jag inte hinner shoppa upp alla pengar innan jag hunnit köpa den som det blev förra månaden ^^ är dock grymt less alla som finns, vill ju ändå ha nån ny! Lite sugen på en samsung soul, men ... gillar inte samsung x) Ska ju dessutom köpa en dator också, så likabra jag köper en dektelefon, dom går ju ändå sönder på löpande band hur som helst för mig!

Ingen idé jag skriver om hur lite jag vill att skolan ska börja om, alla känner förmodligen likadant. fan vad tråkigt att vara äldst, när det fan bara börjar emos och fjortisar. Och icke att förglömma, gangstrarnaaa! ;o hjälp.
Det är väl så det är här i boschen

nej, ska ta och ge mig in i mobildjungeln igen.
cya !


hej idiot,

vafan är det med alla? ;o


Jessica Degerling, jag älskar dig. <3

Igår sov vi ju då hos Maja, hade lite spakväll med bastu och ansiktsmask. (dock inga bilder ,Ida kanske har) sedan blev det till öjebyn en sväng. Där jag, "asså när vi kom tillbaka till dom (reds: mopederna) när vi skulle fara så bara hade typ framskärmen lossnat på ena sidan! :O sen blev vi ju tvugna att ta bort den helt för jag kunde ju inte köra med den sådär!"

Min version av vad som hände. Med det är faktiskt sant det på slutet. xD

Ikväll , sista kvällen innan skolstarten. Deprimerande tanke



22/8

Grattis, pappa fyller år. Nästa år ska det vara jävlat feetferre!
Det är något som jag garanterat kommer ha varenda årtionde.





22/8 07.50 - TANDLÄKAREN
fattar inte hur jag ska orka stiga upp på måndag. Jag som alltid har varit morgonpigg. (alternativt, iaf inte en snozare) Att stiga upp imorse var som jag kan tänka mig det är att ligga i koma eller något, inte kul. Kanske borde börja vända om dygnet. Eller så inte. Kändes hyfsat onödigt att stiga upp halv8 bara för att dom ska ta två bilder, titta på dom i tio sekunder, säga det ser bra ut, som vanligt (biig smile) sätta floursalva och sedan är man påväg hem. Allt detta inom loppet av tio minter.
Efteråt kunde jag faktiskt till min stora förvåning somna om. Det som brukar vara höjden av omöjlighet för mig!


tur i oturen, eller hur det var man brukar säga
Nämnde ju att min färd till tandläkeren inte var den piggaste, men eftersom jag ville ta mig hem efteråt blev jag tvungen att tanka innan jag började färden hemåt. Tror inte riktigt jag tänkte på vad jag gjorde då.
Men för kanske, en halvtimma sen ringde en kille och frågade om jag hade tappat en bankkort. Näe, sa jag helt säkert. Nejnej, det andvände jag ju imårse! Men, fortsatte han. Jag hittade det för inte så längessen, på persöbyvägen?
Ajdå sa jag , det är ju där jag bor ;o så jag springer ut till moppen och kollar i sadeln där jag hade plånboken. Där gapade facket där mitt bankkort brukar vara tomt. Ja,nog var det mitt nog.
Som Sanna sa igår, asså jag tror du är så klantig för att du är så oförsiktig.
Det har hon säkert rätt i.



ingen rubrik idag va,

jag tänkte väl börja med att berätta lite om igår eftersom jag inte orkade uppdatera igår när jag kom hem.
först hade vi ju fysträning, men det blev väl inte världens mest seriösa timme. 
 
Jag och Ida kom iallafall fram till att vi skulle göra något efteråt, så vi träffades först på OK i sjulnäs för att jag skulle tanka. Sen fick Ida den brillianta idén att vi skulle fara till svensbyn för att hon skulle tanka (för då är vi ju halvvägs till stan om vi skulle dit) ?  ja, iallafall, Där gick inte tjugan in i automaten så då kom en busschaufför och vi fick tanka på hans kort istället :)
Efter det stod vi typ, en halvtimma uti affären och diskuterade alternativen.
Det slutade på max
sen for vi hem.


nu gör jag jävlat ingenting, laddar inför matchen kan vi låtsas som.
haha, skulle skriva på hemsidan att det blev match, tänkte skoja till det lite med nå roligt eftersom vi ska möta öjebyn. Men varenda jääävla gång kom det upp att det inte blev skickat eftersom det innehöll olämpliga ord
;o hahha, så därför kan jag skriva det här istället ;D vi är väl inte precis världens bästa lag, men nu KÖTTAR vi ikväll tjejjer! =))) 

kom och kolla! halv7 på kyrkplan :)
puss




kvällstidningar i ett nötskal


satte mig ner med gårdagens expressen, och möts av rubriken på förstasidan som lyder: "tittarnas raseri mot svt: allt de ville se var Sannas tårar"  så långt var det okej, men håll i er. Bakrunden till denna text var konstigt nog en stor bild på Sannas ansikte, hon gråter. Med andra ord Sannas tårar. Var det inte det tittarna hade rasat mot?
Det är också en infälld bild av när hon snubblar i häcken. Snacka om att spä på något så mycket det går.
Klart som fan hon är lessen,

intervjuaren expressen syftar på med rubriken var ju inte den smartaste, jag menar. När man just ramlat i första häcken i ett OS som man kommit till skadefri och som en guldfavorit frågar man inte;
hur känns det?
men idiotjääävel. vafan tror han?
och Sanna biter ihop och säger några ord om vad det var som gick fel. Därför att hon har sponsprer som tittar.


blev väckt av att det ringde på dörren.jag hann tänka lite :@&!#%(&% innan jag gick upp för att kolla vem det var.
Det var sotaren. han började fråga en massaoch allt jag fick ur mig var väl typ eeh ,, uhm,, assåå , men han gick då ut. och jag tror han är kvar än.

everybody could be that guy,

orkar inte börja bloggen med att kommentera det usla vädret. Vilket redan är försent.

Just varit på stan en sväng med mamma, ätit och varit på bio. Såg  mamma mia som var grymt bra. Det är som svårt att tänka sig att superskådisar som Meryl Streep är med i en film med svenska abbas låtar. 
Rekomenderas verkligen,

                                                                 

         



han var ju inte heller halt fel att titta på .... ;>





Vi har också varit och hälsat på min kusin, eller mest kanske hälsat på lilla Norah! =)


Nu återstår bara att berätta vad som ska hända ikväll. på den punkten kommer jag göra er besvikna (om jag nu ens har några läsare, vilket inte är alldelens säkert!) , eftersom det förmodligen inte blir något alls, eller inget speciellt.

pusss!

mååååndag ^

nästan ofattbart hur ett så händelselöst sommarlov kan gå så fort. I skrivande stund ,om en vecka sitter man på svenska. tragiskt. Såg just också att jag fått syslöjd på elevensval. Sämsta tänkbara. bra kanske för att jag borde höja mig i det men, jag hatar det. kanske därför jag är så fruktat dålig i det också.

Dessutom är vädret iinte kul nu sista veckan när man plötsligt kommer på 27 000 saker som man borde ha gjort medans man var ledig.
Ska snart köra moppen på service också, vilket betyder att minst ikväll och imorgonkväll måste man ta sig fram på annat sätt. (YYY) not.

Skulle haft träning ikväll, men det uteblev eftersom planerna är avstängda. Lite skönt faktiskt ,och kanske kan man tillochmed göra något roligt ikväll ,och bara ha 26 999 saker kvar som man glömde av

^^,

puss! =)

:))))))))))))

inte tog det mer än någon timme innan jag även denna gång hade glömt bort att jag har en blogg. xD
 
helgen har väl varit helt ok ,
fredagen
börjades med bad på phb, dock inomhus eftersom vi ville se vad som var nytt där. Lite besviken blev man kanske men. Efter det for jag hem, och senare till Camilla där dom hade börjat festa redan klockan 2 ungefär. Så man var väl där till kanske ,10. Sen blev det till grannen som hade fyllt år. Sent blev det inte

lördag
var det jobb 12-18, sedan hem och vända till Sanna, som blev till Maja, och Jessica och Amanda kom. For väl hem vid halv ett, och somnade vid tre.
Vissa verkade iallafall ha grymt kul igår!


nu ,letar mobil och dator. Även pengar till att köpa det för x) ska strax ut och gå, tror jag. Ikväll händer vad? :)



trocadero som godis (Y)


tjaaaaa ;>

jaja, jag kunde inte hålla mig.
Bloggandet har verkligen blivit populärt bland de flesta jag känner så, fick helt enkelt ta och starta en ny blogg.
Dock vet jag ingenting om hur man ändrar designen på bloggen, så om ingen snäll person har lust att berätta ,kommer det nog ta ett tag innan jag har listat ut hur många andra fått så fin design! =)

Nåja, ikväll får vi se vad som händer. Vill verkligen göra något med tanke på att skolan kommer allt närmare, dock är vädret inte det optimala för något sommar-hittepå (ja vet, det ordet finns inte) Men vi får la se, :)

pusss!

RSS 2.0